Advocaat

Loïs Snel

Loïs Snel studeerde aan de Universiteit te Tilburg, waar zij in de zomer van 2017 cum laude haar master Rechtsgeleerdheid behaalde. In 2018 is zij beëdigd als advocaat in het arrondissement Amsterdam.

Sinds 2019 versterkt Loïs het team van KKNM advocaten. U kunt bij Loïs terecht voor alle soorten strafzaken, klein en groot.

Loïs is een betrokken advocaat. Haar werkwijze kenmerkt zich door een actieve verdediging vanaf het begin van een strafzaak. Zij is vasthoudend en creatief. Cliënten waarderen Loïs omdat zij hun belang altijd voor ogen houdt.

Voor haar strafrechtpraktijk is Loïs ook werkzaam geweest in het burgerlijk recht. Dat is het rechtsgebied dat ziet op geschillen tussen burgers en/of bedrijven onderling. Dit komt goed van pas in haar huidige praktijk. Vanwege deze ervaring heeft zij een kritische blik op vorderingen van benadeelde partijen in strafzaken.

Loïs is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrecht Advocaten (NVJSA). Bovendien is zij actief voor Lawyers for Laywers.

Voor meer informatie of advies kunt u contact opnemen met Loïs via snel@kknm.nl of haar mobiele telefoonnummer 06 11 69 15 45.