Advocaat

Suzanne de Jager

Ik ben sinds 2023 werkzaam bij KKNM advocaten en heb ruime werkervaring in het bestuursrecht en strafrecht. Binnen deze rechtsgebieden ben ik breed inzetbaar. Daarnaast houd ik mij zich bezig met zaken betreffende het huurrecht en sociale zekerheid.

Ik hecht veel waarde aan begrijpelijkheid, eerlijkheid en snelheid. Ik ben geduldig en gedreven: ik laat niet los voordat ik resultaat heb bereikt. De cliënt staat bij mij altijd centraal. Ik neem de tijd om uw zaak tot in detail met u te bespreken en voor te bereiden. Samen met u kom ik tot een strategie, waarbij ik altijd uw belang vooropstel.

Ik heb Nederlands recht (strafrecht en Europees recht) gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en in Parijs. Voorafgaand aan mijn werk als advocaat heb ik gewerkt bij de rechtbank Amsterdam in het bestuursrecht en strafrecht. Binnen de rechtspraak ben ik eveneens werkzaam geweest als stafjurist strafrecht en Europees strafrecht. Ook heb ik als docent strafrecht les gegeven aan de Vrije Universiteit en heb ik gewerkt op een advocatenkantoor in Rome.

Ik heb ruim 10 jaar ervaring in verschillende soorten zaken, zoals bestuursrechtzaken (VOG, bijstandsuitkering, rijbewijs, UWV, CBR en urgentieverklaringen), strafrechtzaken (vanaf aanhouding tot zitting, strafbeschikking, OM-zitting en inbeslaggenomen goederen) en huurrechtzaken (ontruiming, ontbinding en wijzigen huurovereenkomst).

Ik spreek Engels, Italiaans en (redelijk) Frans.